SLOEP ALBLASSERDAM

Bent u met dit heerlijke weer op zoek naar een sloep Alblasserdam? Kom dan eens langs bij Le Barrage! Le Barrage is gelegen aan het water in Alblasserdam en beschikt naast sloepen over een mooi restaurant en terras. Ons restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de kleine rivier de Alblas.

Heeft u vragen over ons restaurant of over onze sloepen? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder. Tot snel!

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

SLOEP HUREN IN COMBINATIE MET EEN LUNCH OF DINER

Tijdens de boottocht kunt u heerlijk genieten van een wijn en/of spijs arrangement op het water. Ook kunt u er voor kiezen om na de boottocht te genieten van een heerlijke lunch/diner op het terras.

Op onze menukaart staan gerechten uit de Franse keuken met onze eigen Le Barrage twist. Deze kaart wordt aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Naast onze uitgebreide menukaart beschikken wij ook over een brede selectie aan wijnen die te vinden zijn op onze wijnkaart.

De vaarroute die u wilt varen kunt u geheel zelf bepalen. U kunt met hecht gezelschap langs de pittoreske dorpjes varen, zoals Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk. U bent zelf de kapitein van de sloep.

FAQ items aan het laden...

SLOEP ALBLASSERDAM RESERVEREN

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen