RESTAURANTS ALBLASSERDAM

Restaurants Alblasserdam gezocht? Kom dan genieten bij Le Barrage! Ons sfeervolle restaurant bevindt zich aan de dam van Alblasserdam. U raadt het al, hier is de naam Le Barrage op gebaseerd. Bij ons kunt u genieten van de Franse keuken, maar onze keuken heeft ook invloeden van andere wereldkeukens. Het is onze missie om u een geweldige beleving te verzorgen, om vervolgens met een glimlach naar huis te keren. En we hopen u dan ook terug te zien in Le Barrage.

U kunt online een reservering maken of bellen naar: +31787400015. Wij heten u van harte welkom bij Le Barrage.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

LUNCH, DINER EN BORREL!

Le Barrage is gelegen in het pittoreske Alblasserdam. Hier vindt u onder andere de molens aan de Kinderdijk. Wij raden u zeker aan om deze te bezoeken voordat u aanschuift bij Le Barrage. Na een wandeling langs de molens kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch. U bent elke dag vanaf 11:00 uur welkom bij ons. U kunt onder ander kiezen uit een tonijnsalade, zalm of kroketten. Heeft u trek in een verse salade? Geen probleem! Wij hebben verschillende salades op de kaart staan. Zin in een uitgebreide lunch? Ga dan voor de 3-gangen lunch van onze chef!

In de avond kunt u aanschuiven voor het diner. U heeft de keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Vraag aan één van onze obers naar de mogelijkheden. Bij Le Barrage houden wij van goede wijn. Deze liefde delen wij graag met u. Vraag daarom aan onze sommelier welke wijn het beste pas bij uw gerecht. Bekijk de wijnkaart.

Ook voor een borrel in de avond kunt bij ons terecht. Onze menukaart is gevuld met bubbels, aperitief, champagne, wijnen, bieren, Gin Tonics, cocktails en warme dranken met likeur.

FAQ items aan het laden...

RESTAURANTS ALBLASSERDAM | RESERVEREN BIJ LE BARRAGE

Heeft u genoeg gelezen en bent u benieuwd naar ons restaurant? Reserveer dan een tafel bij ons. Bij mooi weer kunt u ook buiten een tafel reserveren. Via ons online reserveringssysteem heeft u de mogelijkheid om direct een tafel te reserveren. Wilt u liever iemand spreken? Bel dan naar: +31787400015 of mail info@lebarrage.nl. Wij zien u graag snel.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15