RESTAURANT IN ALBLASSERDAM

Op zoek naar een restaurant in Alblasserdam? Kom dan culinair genieten bij Le Barrage! Wij hebben een passie voor eten die wij graag delen. Geniet bij ons van de Franse keuken. Maar onze keuken bevat ook invloeden van andere wereldkeukens. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant. Wij streven ernaar om oprechte vriendelijkheid, een glimlach en een vertrouwensband naar u uit te stralen. Wij willen dat u na uw bezoek met een voldaan gevoel naar huis gaat en dat we u de volgende keer weer terug zien.

U kunt online een reservering maken of bellen naar: +31787400015. Wij heten u van harte welkom bij Le Barrage.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

RESTAURANT IN ALBLASSERDAM: LE BARRAGE!

Bij Le Barrage kunt u culinair genieten van ons menu. Zo hebben wij een lunchkaart, sushikaart, dinerkaart, dessertkaar en wijnkaart. Ook kunt u kiezen voor een English menu.

De lunchkaart bestaat uit broodgerechten, salades en een warme lunch. De sushikaart bestaat uit losse sushi en sushi plateau’s. Daarnaast kunt ook gaan voor sashimi, gunkan en nigiri. Onze brede menukaart bestaat uit smaakmakers, oester & caviar, voorgerechten, verrassingsmenu en vis- en vleesgerechten. Onze wijnkaart bevat een breed scala aan wijnen. Zo heeft u keuze uit rood, zoet, droog, met bubbels en ga zo maar door.

ARRANGEMENTEN

Bij Le Barrage bieden wij ook arrangementen aan. U heeft keuze uit:

  • Speciale dagen: regelmatig hebben wij speciale menu’s op speciale dagen, zoals Valentijnsdag.
  • Culinair varen
  • Private dining
  • Gezelschappen: speciaal voor grotere groepen
  • Ofyr & Big Green Egg

U kunt alle arrangementen uitgebreid bekijken op de website.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

Ben u benieuwd naar restaurant La Barrage? Maak dan online een afspraak of bel naar: +31787400015. Ons restaurant is gelegen op een bijzondere locatie met een prachtig uitzicht. Wij staan voor puur vakmanschap en ontvangen u dan ook graag in ons sfeervolle restaurant.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen