OUD ALBLAS RESTAURANT

Zoekt u in omgeving Oud Alblas restaurant? Le Barrage in Alblasserdam is de plek voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Gerechten uit de Franse keuken met een Le Barrage twist. Wat u kunt verwachten? Wij verrassen u graag. Reserveer een tafel. Ook kunt u natuurlijk alvast de veelzijdige menukaart bekijken.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

OUD ALBLAS RESTAURANT – LE BARRAGE ALBLASSERDAM

Ons restaurant bevindt zich in het historische pand aan de dam van Alblasserdam. Hier komt ook onze naam vandaag. In de zomermaanden kunt u genieten van ons terras aan het water, waarbij u ook een sloep kunt huren. Hier zijn verschillende arrangementen voor beschikbaar. Ook in de wintermaanden bent u van harte welkom! Binnen vindt u ons warme en sfeervolle restaurant. Wij verwelkomen u graag samen of met een grote groep. Voor grotere groepen zijn verschillende keuze menu’s beschikbaar. Wilt u hiervan gebruik maken? Geef dit door tijdens uw reservering. Ook kan rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën.

OFYR & BIG GREEN EGG

Samen eten met uw vrienden, familie en kennissen. Maak gebruik van ons OFYR of Big Green Egg special. Zoals eerder benoemd kunt u met lekker weer bij Le Barrage genieten van ons terras. Kies voor gerechten van de menukaart, of speciaal bereiden gerechten van de OFY of Big Green Egg. Voor beide is een speciaal aanbod op een aparte kaart. Vraag ernaar tijdens uw reservering. U kunt de kaart op onze website bekijken.

FAQ items aan het laden...

EEN TAFEL RESERVEREN

Onze passie voor koken en vakmanschap proeft u in onze gerechten. Reserveer een tafel! Dit kunt u online regelen. Voor andere vragen kunt u mailen naar info@lebarrage of bel 078 – 740 00 15. Tot snel bij Le Barrage vlakbij Oud Alblas!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15