MEEST ROMANTISCHE RESTAURANTS

Bent u op zoek naar de meest romantische restaurants? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres voor een romantisch avondje uit! Restaurant Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier d Alblas. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant. Bent u al direct enthousiast en wilt u reserveren? Reserveren kan via ons online reserveringsysteem op de website. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch reserveren door te bellen naar: 078 – 740 0015.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

KLASSIEKE FRANSE KEUEKEN MET EEN PERSOONLIJKE TWIST

Onze menukaart is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met een persoonlijke twist. Ook vindt u op onze menukaart vele culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. U kunt genieten van een 2- 3- gangen menu of van kleinere gerechten.

Naast de gerechten op de menukaart kunt u zich ook laten verassen met een 3-gangen lunch of diner menu van de chef. Le Barrage heeft een wijnkluis op de juiste temperatuur en adviseert u graag over een bijpassende wijn bij u gerecht. De menukaart kunt u alvast bekijken op onze website.

CULINAIRE BOOTTOCHT BIJ LE BARRAGE

Le Barrage ligt gelegen aan de recreatierivier de Alblas. Hierdoor is het mogelijk om culinaire boottocht te reserveren. Tijdens deze tocht in een sloep kunt u zelf de route bepalen door Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ DE MEEST ROMANTISCHE RESTAURANTS

U bent ten alle tijden van harte welkom in ons restaurant. Ondanks dat u altijd bij ons binnen kunt komen lopen adviseren wij om via ons reserveringssysteem een reservering te maken.

Als u liever een telefonische reservering maakt is dit ook mogelijk. Wij zijn te bereiken via 078 – 740 00 15. Voor verdere informatie kunt u kijken op onze contactpagina.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen