KINDERDIJK BOOTTOCHT

Zoekt u naar een Kinderdijk boottocht? Dan is Le Barrage de aangewezen partij voor u! Naast dat u bij ons terecht kan voor een heerlijke lunch of diner, verhuren wij ook meerderen sloepen voor diverse culinaire vaartochten.

Wilt u direct een sloep huren? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met het huren van een sloep.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET HUREN VAN EEN SLOEP?

Uw culinaire vaarttocht begint bij ons restaurant Le Barrage. U kunt samen met uw gezelschap genieten van de mooie uitzichten vanaf het water. U kunt langs de molens van Kinderdijk, de oude dorpjes van Alblasserdam en de dorpjes van Bleskensgraaf.

U bent zelf de bestuurder van de sloep. Hierdoor kan u zelf bepalen langs welke route u wilt varen.

De benzine kosten zijn volledig voor rekening van Le Barrage. De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Wij hopen u graag een keertje te ontvangen.

FAQ items aan het laden...

CONTACT OPNEMEN OVER KINDERDIJK BOOTTOCHT

We heten u graag van harte welkom in Le Barrage in Alblasserdam. Elk bezoek begint met het vinden van een geschikte locatie om te parkeren. Daar helpen we u graag bij. Parkeren direct voor de deur is beperkt.

Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen