Kerstdiner 2019

Het kerstdiner 2019. Wordt het net als vorig jaar een zware klus? Nee! Wij nodigen u graag uit om te dineren bij Le Barrage in Alblasserdam. Een 4, 5 of 6-gangen diner geheel in kerst sferen. U kunt een tafel reserveren voor woensdag 25 en donderdag 26 december 2019. Goed om te weten is dat u ver van te voren moet reserveren! Vol = vol!

Wat kunt u verwachten tijdens het kerstdiner 2019?

Er worden verschillende soorten gerechten geserveerd tijdens deze feestdagen. Le Barrage heeft een speciaal menu opgesteld. Het 5 en 6 gangen diner heeft als toevoeging extra tussengerechten. Bijvoorbeeld coquilles en runderbouillon. Het voor, hoofd en nagerecht kunt u hier bekijken. Wist u dat Le Barrage ook een heerlijk dessert serveert? Chocolade! Altijd goed. Heeft u last van allergieën of dieetwensen? Wij houden hier graag rekening mee. Deze moet u voor uw bezoek aangeven.

Reserveren bij Le Barrage

Goed om te weten is dat u samen of met een grote groep kunt komen dineren. Wij vragen €20 per persoon in aanbetaling. De aanbetaling wordt bij het totaalbedrag van de avond in mindering gebracht. Heeft u gereserveerd en kunt u toch helaas niet komen? U heeft tot 48 uur voor uw bezoek om te cancelen. Heeft u vragen over reserveren? Neem contact met ons op!

Kerstdiner 2019

Benieuwd naar het menu? Bekijk deze hier! Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is een speciaal kindermenu opgesteld. Kleine en lekkere gerechten. Kerst vieren doet u bij Le Barrage in Alblasserdam!

Reserveren
Kerstdiner 2019