ETEN BEZORGEN ALBLASSERDAM

Bij Le Barrage kunt u culinair genieten van ons menu en eten bezorgen Alblasserdam. Zo hebben wij een lunchkaart, sushikaart, dinerkaart, dessertkaar en wijnkaart. Ook kunt u kiezen voor een English menu. Bekijk de hele menukaart. Weet u al wat u wilt? Neem dan telefonisch contact op via  078 – 740 00 15. Of bestel via onderstaande button!

ETEN BEZORGEN ALBLASSERDAM
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

DE MENUKAART VAN LE BARRAGE

De lunchkaart bestaat uit broodgerechten, salades en een warme lunch. De sushikaart bestaat uit losse sushi en sushi plateau’s. Daarnaast kunt ook gaan voor sashimi, gunkan en nigiri. Onze brede menukaart bestaat uit smaakmakers, oester & caviar, voorgerechten, verrassingsmenu en vis- en vleesgerechten. Onze wijnkaart bevat een breed scala aan wijnen. Zo heeft u keuze uit rood, zoet, droog, met bubbels en nog veel meer.

Binnenkort ontvangen wij u graag in ons restaurant.  Le Barrage staat in het Frans voor: de Dam. Deze naam ligt gelijk aan de bekendste stad van Alblasserdam. Ons terras heeft een prachtig uitzicht op rivier de Alblas. Heerlijk vertoeven dus!

Nu willen wij u deze ervaring ook graag thuis bezorgen. Daarom kunt u gemakkelijk online bestellen. U kunt bij het online bestellen zelf kiezen of u de bestelling laat bezorgen of zelf afhaalt.

FAQ items aan het laden...

LE BARRAGE LAAT UW ETEN BEZORGEN ALBALSSERDAM

Wij hebben een passie voor eten en drinken en dat delen wij graag met u. Geniet bij ons van de Franse keuken, met invloeden van andere wereldkeukens. Bestel gemakkelijk en snel via onderstaande button! U kunt online bestellen door op onderstaande button te drukken of te bellen naar 078-740 00 15.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15