BOOTJE HUREN KINDERDIJK

Wilt u graag een bootje huren Kinderdijk om de prachtige locatie te ontdekken? Bekijk dan eens wat de mogelijkheden zijn bij Le Barrage! Le barrage is een culinair restaurant, die gevestigd is aan het water. Bij ons kunt u terecht voor een borrel, diner of zelfs een private dinner! Kortom, er is van alles mogelijk! Doordat wij aan het water gevestigd zijn, kunt u tijdens uw diner genieten van het mooie uitzicht.

Als u een reservering wilt maken om langs te komen bij Le Barrage, dan kunt u deze hier maken.

BOOTJE HUREN KINDERDIJK
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

BOOTJE HUREN KINDERDIJK | LE BARRAGE

Bij Le Barrage bieden wij boten aan voor een heerlijke vaartocht. Tijdens de vaart kunt u genieten van onze culinaire gerechten, die u zelf vanuit onze menukaart kunt uitkiezen. Geniet van heerlijke sushi, vlees- en visgerechten of juist een vegetarisch gerecht. Tijdens de vaart kunt u genieten van het uitzicht op de Bleskensgraaf, de Kinderdijk en de dorpjes van Oud-Alblas. Omdat u zelf de kapitein bent, kunt u geheel zelf bepalen wat de route wordt en waar u allemaal heen vaart. Let wel op, dat het meenemen van eigen consumptie niet is toegestaan.

GEZELSCHAP VANAF 10 PERSONEN

Als u met een groter gezelschap komt van 10 personen of meer, dan bieden wij verschillende menu’s aan. Zo hebben wij een aangepast menu wat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ook kunt u kiezen voor een proeverijmenu met sushi. Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, dan kan dit altijd worden aangegeven.

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mochten er nog vragen zijn over het bootje huren Kinderdijk, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15