BOOTJE HUREN ALBLASSERDAM

Wilt u graag een bootje huren Alblasserdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Le Barrage aanbiedt! Het restaurant Le Barrage is gelegen langs de rivier de Alblas. Als u dus een bootje bij ons huurt, kunt u genieten van het mooie uitzicht op de Kinderdijk, Oud-Alblas en Bleskensgraaf.

Bent u geïnteresseerd in een vaartocht met onze boot? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

BOOTJE HUREN ALBLASSERDAM
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

BOOTJE HUREN ALBLASSERDAM | LE BARRAGE

Tijdens onze culinaire vaartocht, kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. U kunt zelf kiezen welke gerechten u mee neemt aan boord. Geniet van een heerlijke salade, mooi stukje vlees of zelfs sushi! Het kan allemaal! Het is tijdens onze vaartocht niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Uiteraard mag u wel babyvoeding aan boord meenemen. Tijdens de vaart kunt u genieten van het mooie uitzicht. Na uw vaartocht kunt u nog nagenieten met een dessert in het restaurant of een lekker kopje koffie.

ERVAAR ONZE PRIVATE DINING

Als u op zoek bent naar een locatie voor een besloten borrel, werkoverleg of diner met een groter gezelschap, dan bieden wij speciale zalen aan. In ons mooie historische pand hebben wij ruimtes kunnen indelen voor deze speciale gelegenheden. Bij een werkoverleg kunt u zelfs een ruimte krijgen die beschikt over een beamer, scherm en eigen toilet. Als u benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden die mogelijk zijn, dan kunt u het beste even een kijkje nemen op onze website.

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mocht u nog vragen hebben over een bootje huren Alblasserdam, dan beantwoorden onze medewerkers deze graag. Maak kennis met de mooie locaties van Alblasserdam en reserveer uw boot vandaag nog. Tot snel bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15