Boot huren Zuid Holland

Wilt u graag een boot huren in  Zuid Holland? Dan bent u aan het juiste adres bij Le Barrage! Wij bieden namelijk verschillende arrangementen aan, waaronder culinair varen. Wij verhuren ook boten waarmee u zelf kunt varen. Tijdens deze boottocht kunt u genieten van onze heerlijke gerecht. Op onze menukaart vindt u verschillende gerecht voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs. Ook bieden wij heerlijke sushi aan. Le Barrage is gevestigd op een prachtige locatie, namelijk aan recreatierivier de Alblas. U kunt tijdens de vaartocht varen langs de Bleskensgraaf, de molens van de Kinderdijk en de dorpjes van Oud-Alblas.

De kosten voor de boot verhuur in Zuid-Holland zijn 55 euro voor het eerste uur. De daaropvolgende uren bedragen 45 euro. Wilt u graag een boot huren of meer informatie omtrent het culinair varen? Neem dan een kijkje op de desbetreffende pagina.

Boot huren Zuid Holland
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Boot huren Zuid Holland

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Boot huren Zuid Holland

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Boot huren Zuid Holland

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Boot huren Zuid Holland

BOOT HUREN ZUID HOLLAND | LE BARRAGE

Bij Le Barrage weet u zeker dat u kunt genieten van culinaire gerechten. Onze chefkok Maikel Terlouw heeft jarenlang ervaring opgedaan in sterrenrestaurants. Daardoor weet hij precies hoe hij ons moet verrassen. Wij kunnen u verzekeren dat al onze gerechten worden gemaakt met dagverse producten. Doordat wij ook veel inspiratie hebben opgedaan uit het buitenland, zijn er veel internationale invloeden terug te vinden in onze gerechten.

HUUR ONZE ZALEN

Op onze zolder stellen wij een zaal ter beschikking voor bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan een werkoverleg, een besloten borrel of gewoon een etentje met gesloten gezelschap. De ruimte is mooi ingericht naar zijn authentieke stijl. Daarnaast beschikt de ruimte over een eigen toilet. Ook krijgt u de beschikking over een beamer en scherm wanneer u bij ons de zaal huurt. Voor een kleiner gezelschap bieden wij een private lounge aan. Deze intieme setting is perfect voor een overleg of lunch/diner. Onze gastheer of gastvrouw zal ervoor zorgen dat het u aan niks ontbreekt!

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mocht u nog vragen hebben over de boot verhuur in Zuid Holland, dan kunt u gerust contact opnemen. Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15