Boot Alblasserdam

Bent u op zoek naar de mogelijkheden om een boot Alblasserdam te huren? Bekijk dan de opties bij Le Barrage! Tijdens onze culinaire vaart kunt u genieten van onze gerechten die u zelf kunt uitzoeken vanuit onze kaart. Ook is het mogelijk om te kiezen voor ons sushi menu. Kijk uw ogen uit wanneer u langs de molens van de Kinderdijk, Bleskensgraaf en de dorpjes van Oud-Alblas vaart! Het is niet toegestaan om tijdens de vaart eigen consumptie te nuttigen.

Wilt u meer informatie over onze culinaire vaart? Bekijk hier de desbetreffende pagina.

Boot Alblasserdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

BOOT ALBLASSERDAM | LE BARRAGE

Naast dat wij de mogelijkheid culinaire vaart aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor andere arrangementen. Zo is het bij ons ook mogelijk om met speciale feestdagen bij ons te komen lunchen of dineren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld valentijnsdag, moederdag, vaderdag of feestdagen zoals Kerst en Pasen. Op deze dagen wordt er een speciaal menu samengesteld. Deze zal een paar weken voor datum verschijnen op de website.

DINEREN OP BIJZONDE LOCATIE

Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een diner met een groter gezelschap, werkoverleg of besloten borrel, bekijk dan eens de mogelijkheden bij Le Barrage. Wij hebben namelijk verschillende zalen tot onze beschikking, die beschikbaar kunnen worden gesteld. Bij deze zalen krijgt u de beschikking over een beamer en scherm. Dit is ideaal voor vergaderingen. Ook is er een lift en toilet aanwezig.

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mochten er nog vragen bij u binnen komen met betrekking tot onze culinaire vaart, dan kunt u contact opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Hopelijk tot snel bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15