ALBLASSERDAM SUSHI BESTELLEN

Wilt u lekkere Alblasserdam sushi bestellen? Bestel dan bij Le Barrage! Le Barrage kan namelijk de heerlijkste sushi maaltijd voor u verzorgen. Naast Franse keuken is onze menukaart ook geïnspireerd op hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Waaronder sushi maar bijvoorbeeld ook vegetarische gerechten. Van een bestelling bij Le Barrage krijgt u zeker geen spijt. Wij zorgen voor een heerlijke maaltijd wanneer u geen zin heeft om te koken. Bestel gemakkelijk online of neem telefonisch contact met ons op via 078 – 740 00 15.

Direct Bestellen
Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

ONZE SUSHI

Wij maken graag voor u de lekkerste en verste sushi klaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sushi mix met de beste sushi van onze chefs. Of misschien toch de going out for fishing box met allerlei verschillende soorten sushi. Wat u ook kiest er is keuze genoeg. Op onze website kunt u ons gehele sushi menu bekijken en ook uw eigen gerecht samenstellen.

Naast sushi kunt u ook andere gerechten bij ons bestellen. U heeft keuze uit verschillende dranken, smaakmakers, koude voorgerechten en warmer voorgerechten.
Maar ook uit de lekkerste desserts en natuurlijk onze chefs specials. Bekijk onze menukaart!

FAQ items aan het laden...

ALBLASSERDAM SUSHI BESTELLEN BIJ LE BARRAGE

Al honger gekregen? Bel dan snel naar 078 – 740 00 15 om uw bestellen telefonisch door te geven. U kunt daarnaast ook online bestellen. Daar kunt u kiezen om uw bestelling af te halen of te laten bezorgen.

Direct Bestellen

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen