Concert op de Alblas

vrijdag 13 september

zaterdag 14 september

Jou Inhoud Komt Hier

Geniet van de muziek vanaf een drijvend podium in de Alblas

Op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september kunt u reserveren op het terras van Le Barrage en genieten van het drijvende concert op de Alblas. Vanaf het hoofdpodium zal er een mooie line up van verschillende bands en dj’s te zien zijn.

Chefkok Maikel Terlouw heeft voor deze avond een prachtig menu samengesteld en de sommeliers van Le Barrage schenken de beste wijnen. Een unieke avond aan ons geliefde riviertje de Alblas.

Exclusive wine makers dinner

Aanmelden | Wine Makers Dinner 'Domaine Faiveley'

Naam(Vereist)

Vrijdag 13 september

The Earth strength

WINEMAKING IS OUR REASON FOR BEING AND IS FROM THE SOILS THAT WE DRAW OUR STRENGTH

Als we het over de Bourgogne hebben, dan is Domaine Faiveley één van de allerbeste adressen. Dit is een groot familiebedrijf met ongeveer 120 hectare aan wijngaarden, waaronder beroemde namen zoals Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet en Chablis Grand Cru.

We are, and always will be
BURGUNDAIN WINEMAKERS

Terwijl sommigen het gevoel hebben dat de zee hen roept, komt de roep voor ons uit de bodem. We koesteren deze regio, deze wijnregio die we het geluk hebben ons thuis te mogen noemen. We zijn geen geboren wijnmakers, maar zijn ze eerder geworden, door keuze, beweging na beweging, generatie na generatie.