KERST 2018

Kerst agenda le Barrage

Vrijdag 21 december. 

Lunch, diner en kerstborrel.

Om de feestdagen goed in-te-luiden is dit een uitstekend moment voor een kerstborrel met collega’s, vrienden en familie. Maak de kerstborrel compleet met onze smaakmakers.

Zaterdag 22 december.

Lunch en diner. 

Wij zijn dit ‘pre-weekend’ al in kerstsfeer. Reserveer nu en kies uit onze a la carte kaart of reserveer alvast voor het kerstmenu

Zondag 23 december. Lunch en diner. Wij zijn dit ‘pre-weekend’ al in kerstsfeer. Reserveer nu en kies van onze a la carte kaart of reserveer alvast voor het kerstmenu

Maandag 24 december. Kerstavond. Lunch en diner. Kerstavond, de start van ‘the most wonderfull time of the year’ Wij serveren ons kerstmenu, maar a la carte is ook mogelijk.

Dinsdag 25 december. Eerste kerstdag. Diner. Ons kerstdiner  is dit jaar zorgvuldig samengesteld door de chef. 4, 5 of 6 gangen zijn mogelijk. Daarnaast is er ook een vegetarische kerstmenu, ook voor onze jongste gasten een kindermenu. Onze sommelier staat klaar met een paar prachtige wijnen om uw kerst compleet te maken.

Woensdag 26 december. Tweede kerstdag. Kerstbrunch & diner. Geniet van onze brunch. U heeft keuze uit onze lunchkaart ook serveren wij ook een 4 gangen lunchmenu met kerstspecials van 49,50.

Ons kerstdiner is dit jaar is zorgvuldig samengesteld door de chef. 4, 5 of 6 gangen zijn mogelijk. Daarnaast ook een vegetarische kerstmenu en voor onze jongste gasten een kindermenu. Onze sommelier staat klaar met een aantal prachtige wijnen om uw kerst compleet te maken.

RESERVEER TELEFONISCH VOOR EERSTE EN TWEEDE KERSTDAG

ALLE ARRANGEMENTEN

Speciale dagen
Culinair varen
Private Dining
Grote gezelschappen
Ovyr & Big Green Egg